Mobexpert Baneasa

10 iunie 2009 , 2580 afisari
Aceasta reprezinta un concept inovativ pe piata romaneasca si armonizeaza intr-un tot unitar, ca stil de viata, de la electronice si mici detalii de amenajari pana la ansambluri de mobilier.

Intreg complexul are o suprafata de 23.000 mp, cu 12 magazine ce propun ultimele tendinte la nivel international, raspunzand tuturor optiunilor, gusturilor si posibilitatilor clientilor. 

Deschiderea oficiala a Galeriei Mobexpert Baneasa a avut loc in 30 august 2006 si este un adevarat varf de lance in privinta stilului in care abordeaza domeniul amenajarilor de interioare. 

Chiar si pietele mai mature au adoptat de curand acest concept, un exemplu elocvent fiind o idee similara materializata la Paris cu doar cinci luni inaintea celei de la Bucuresti.
Hipermagazinul Mobexpert Baneasa are o suprafata de expunere de 8.000 mp si este structurat pe trei niveluri.

Modern si dinamic, este impartit pe zone distincte, fiecare cu destinatie precisa de living, dining, bucatarie, dormitor, terasa si gradina. 

Parterul este dedicat in intregime decoratiunilor, un univers fascinant in care se manifesta mai multe stiluri, iar produsele variaza de la ceramica si sticlarie la corpuri de iluminat, covoare, perdele si draperii, lenjerii pentru pat, tablouri, rame, tapet si multe altele, pentru amenajari pline de frumusete. 

O arie aparte este dedicata mobilierului traditional chinezesc si indian, in care vechiul pretios se intalneste cu cele mai noi aparitii. Aici pot fi admirate piese de peste 120 de ani, reconditionate, sau obiecte unicat. 

Clientii sunt intr-o permanenta cautare a noului aparut, a materializarii imaginatiei creative a designerilor, motiv pentru care Mobexpert este prezent la targurile internationale, monitorizand tendintele, investind in perfectionare. Acest efort transpare in oferta si preturi competitive.

Comentarii

Newsletter