GEALAN a lansat S9000, primul sistem combinat pe piata din Romania

20 august 2012 , 1676 afisari

Sistemul S 9000, prezentat in premiera in cadrul targului fensterbau / frontale 2012 organizat la Nurenberg la inceputul acestui an, reprezinta primul sistem combinat de pe piata si este disponibil incepand cu luna august pentru comenzi.

Noul sistem a fost introdus partenerilor printr-o prezentare care a evidentiat caracteristicile si avantajele sistemului S9000, ocazie cu care a fost lansat si microsite-ul dedicat, accesabil la urmatoarele adrese: www.ferestrepentrucasepasive.ro sau www.fereastrapentrucasapasiva.ro unde sunt prezentate beneficiile concrete ale acestui sistem. 

Sistemul este disponibil atat in variata alba cat si in culori decor si este insotit  de o gama larga de accesorii: profile de latire, profil de colt la 90°, profile de colt variabil, cuplaj static si profile de legatura.

Caracteristicile noului sistem S 9000

- Sistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf  de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.

- Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEALAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEALAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea inclinatia de 15° a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEALAN, impreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.

- Sistemul S 9000 aduce argumente convingatoare si din punct de vedere constructiv. Un concept integrat de armare vizeaza geometrii simple de armatura in toc si cercevea, in timp ce folosirea canalelor pentru suruburi la montajul montantului reprezinta o tehnica optimizata de asamblare. Nu in ultimul rand garnitura centrala protejeaza elementele de feronerie de umezeala, asigurand astfel un bun comportament la deschidere si la temperaturi scazute.

- Un aspect important in dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEALAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.

Loading...

Comentarii

Newsletter