Cel mai mic proiector BenQ

09 iunie 2009 , 691 afisari
Forma si dimensiunile sale utra-compacte - 640 grame, mobilitatea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorilor, recomanda proiectorul Joybee drept alegerea ideala pentru persoanele care se afla in permanenta miscare.
Cu dimensiuni foarte reduse - 136 x 120 x 54 mm si tehnologia de proiectare DLP
(Digital Light Processing) de la Texas Instruments'®, elegantul mini-proiector Joybee GP1 este partenerul compatibil pentru toti utilizatorii care realizeaza prezentari in sali de conferinta mici sau medii, dar si pentru vizionarea filmelor sau proiectarea jocurilor preferate.
Joybee GP1 este capabil sa proiecteze imagini la o rezolutie de 858 x 600, cu un contrast impresionant de 2000:1 si cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, in timp ce imaginea proiectiei poate avea o diagonala de pana la 2 metri. In plus, noul proiector bazat pe tehnologia LED beneficiaza de o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.
Cel mai nou model de proiector BenQ nu se distinge numai prin dimensiunile miniaturale, ci si prin designul inovator, ce permite utilizarea extrem de facila a functiilor dispozitivului.
Prin intermediul panoului de control sensibil la atingere, aplicatiile pot fi accesate foarte rapid.
Loading...

Comentarii

Newsletter