Praktiker rasplateste fidelitatea cu reduceri pe viata

16 februarie 2016 , 945 afisari

Praktiker, cel mai iubit si cunoscut brand de DIY din Romania, dovedeste inca o data preocuparea pentru clientii sai, oferindu-le reduceri pe viata.

Citește si: Protecție solară sigură pentru tine și familia ta cu Avene Sun Care

Cardul de fidelitate Blue sau Gold este adresat tuturor acelora care isi doresc sa tina pasul cu schimbarea casei lor si o pot transforma exact asa cum isi doresc. Cu acest card, acestia pot beneficia pe viata de preturi speciale, discount-uri si chiar cadouri atat pentru ei, cat si pentru casa.

Cardul este valabil pe viata si se obtine gratuit, atat online, cat si in magazinele Praktiker.

Beneficiile exclusive pe care le ofera cardul de fidelitate aduc plus valoare fiecarui posesor:

Citește si: Ingrijire naturala delicata cu Crema hidratanta pentru ten uscat de la VivaNatura

- Vouchere de 5% pe viata

- Oferte exclusive, produse cu reduceri de pana la 20%

- Acces la un cont online pentru fiecare posesor de card.

- Posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat

Praktiker este un brand cu traditie, care se bucura de un grad mare de notorietate si credibilitate in randul romanilor. Suntem insa constienti ca in permanenta trebuie sa fim atenti la nevoile consumatorului. Incercam de fiecare data sa venim cu noi programe si actiuni dedicate acestuia, cardul de reduceri pe viata fiind un foarte bun exemplu in acest sens. Am creat special acest card de fidelitate pentru clientii Praktiker, pe care ii rasplatim pe viata cu reduceri, promotii, cadouri si preturi accesibile”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Clientii trebuie sa prezinte cardul la fiecare achizitie pentru a acumula cumparaturi. Cand valoarea cumparaturilor cu cardul atinge pragul de 3000 de Lei, cumulat in ultimele 12 luni, clientii vor beneficia de un voucher in valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumparatura ulterioara clientii Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achizitie efectuata.

Pentru a intra in posesia cardului clientii pot aplica gratuit pe site-ul www.praktiker.ro sau pot solicita informatii in orice magazin Praktiker.

 

Comentarii

Newsletter