Ediţia de octombrie a revistei Casa Mea ne îndeamnă să fim creativi!

05 octombrie 2016 , 710 afisari

Schimbările de sezon şi sărbătorile, fie ele şi împrumutate de pe alte meleaguri, trebuie întâmpinate cu bucurie şi entuziasm. De ce? Pentru că ne oferă prilejul de a aduce ceva nou în ambianţa locuinţei şi de a-ne pune creativitatea la încercare.

Anul ăsta, ne-am propus ca de Halloween să avem un decor un pic altfel: colorat, vesel şi 100% realizat de noi. Cu două zile înainte de sărbătoare, ne punem toţi – mici şi mari – pe decupat, desenat, vopsit, lipit şi făcut decoraţiuni. Vă împărtăşim şi vouă câteva dintre ideile noastre, pe care le puteţi pune în practică cu success.

Ana Bănică, ilustratoare şi designer, a adunat în locuinţa sa închiriată obiecte vechi, cumpărate de la târguri, moştenite sau pur şi simplu găsite pe stradă, alături de piese contemporane, creaţii proprii şi suveniruri din călătorii, într-o reinterpretare personală a stilului britanic shabby-chic.

Vă invităm să descoperiti amenajarea inedită creată de ea în paginile revistei.
Cine nu ar vrea să locuiască într-o casă ecologică cât mai confortabilă şi primitoare? Casele din lemn – căci despre ele este vorba – le oferă proprietarilor un cămin natural, sănătos şi economic, creând o atmosferă caldă, familială şi relaxantă. Avantajele şi dezavantajele lor sunt dezbătute pe larg în ediţia de octombrie.

În curţi, grădini şi livezi e forfotă mare: strângem frunzele uscate, recoltăm ultimele roade, curăţăm terenul de plantele uscate, greblăm, săpăm, plantăm… Ce să mai?! E clar că suntem în octombrie şi că ne pregătim să încheiem acest sezon pentru a-l întâmpina pe următorul.  Ca să nu omiteţi vreo operaţiune importantă, v-am pregătit o agendă cu ce aveţi „de bifat”. 

 

Lectură plăcuta!

Loading...

Comentarii