Ce efect are ingrijirea cu abur asupra tesaturilor hainelor?

24 aprilie 2013 , 620 afisari

Te-ai intrebat vreodata cum ai putea sa obtii rezultate excelente in ingrijirea rufelor, asemanatoare cu cele din spalatoriile profesionale? Aburul este secretul profesionistilor! Folosirea vaporilor de apa in procesul de curatare al rufelor asigura o ingrijire potrivita chiar si pentru tesaturile mai delicate din matase sau dantela, lasand hainele mai putin sifonate.

Tinand cont de acest “truc”, folosit pana acum doar in spalatoriile profesionale, companii precum Electrolux vin in ajutorul nostru cu electrocasnice care folosesc puterea aburului pentru a conferi o ingrijire potrivita oricarui tip de tesatura. Datorita functiilor dezvoltate pentru uz profesional, acum adaptate pentru uz casnic ale acestora, nu vei mai fi nevoit sa speli manual articolele din lana sau din alte tesaturi delicate. In plus, puterea aburului pe care cele doua echipamente o folosesc te va ajuta sa pastrezi elasticitatea si aspectul placut al hainelor pentru un timp indelungat. 

De asemenea, aburul este si secretul hainelor reimprospatate si mai putin sifonate. Daca doresti sa conferi un aspect placut, revigorat, garderobei de primavara – vara, poti sa folosesti functia de reimprospatare a masinii de spalat SteamSystem sau a uscatorului de rufe EcoCare de la Electrolux. Cele doua echipamente folosesc vaporii de apa pentru a reda prospetimea rufelor si pentru a netezi cutele.

 

Comentarii

Newsletter