Elis Pavaje lansează un nou catalog de produse, valabil pentru perioada 2016-2017

12 octombrie 2016 , 883 afisari

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, Elis Pavaje a lansat cel mai nou catalog de produse prin care îți oferă mai multă accesibilitate în ceea ce privește găsirea produselor necesare pentru a obține o amenajare exterioară spectaculoasă.

Citește si: (P) Soluții inteligente pentru mese delicioase și sănătoase

Catalogul este valabil pentru perioada 2016 – 2017 și este îmbogățit cu încă 13 produse inedite față de anul trecut și poate fi descărcat de aici!

Aspectul curții sau grădinii din jurul casei reprezintă prima impresie pe care o facem celorlalți și, totodată, ne poate influența starea de spirit. Din acest motiv, este recomandat să acordăm o mare atenție modului în care realizăm amenajarea spațiului exterior, pentru ca acesta să ne reprezinte și să ne ofere o senzație de confort. Astfel, odată cu lansarea acestui nou catalog, clienții noștri se pot bucura de o gamă și mai variată de produse care asigură materialele necesare pentru a obține o lucrare de amenajare exterioară excepțională.

Noile produse introduse în portofoliu sunt obținute printr-un procedeu special care permite îmbinarea culorilor într-un mod estetic și vin în completarea modelelor monocrome, pentru a pune la dispoziție o gamă cât mai diversificată de soluții de amenajare. În plus, datorită tehnicii de vibropresare prin care sunt fabricate, toate produsele Elis Pavaje prezintă beneficiul rezistenței în timp, astfel încât spațiile amenajate să-și păstreze aspectul fresh pentru o perioadă lungă.

Citește si: (P) Grupul Floria lansează prima sa florărie din cadrul unui mall, în AFI Cotroceni

În prezent, portofoliul de produse Elis Pavaje cuprinde peste 125 de modele de pavele rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți și produse ornamentale din beton. În plus, datorită faptului că acestea pot fi regăsite în mai multe variante de dimensiuni și culori, vei avea posibilitatea de a pune în practică toate ideile de amenajare exterioară pe care le ai.

SHORT VERSION:

Elis Pavaje lansează un nou catalog de produse, valabil pentru perioada 2016-2017

Citește si: (P) CRIMA DIN STRADA LOURCINE vă aşteaptă la Atelier, în regia lui Felix Alexa!

Elis Pavaje a lansat cel mai nou catalog de produse prin care îți oferă mai multă accesibilitate în ceea ce privește găsirea produselor necesare pentru a obține o amenajare exterioară spectaculoasă. Catalogul este valabil pentru perioada 2016 – 2017.

Loading...

Comentarii

Newsletter