17 modele de covorase moderne pentru baie

18 decembrie 2015 , 2255 afisari

O imagine de ansamblu frumoasa se compune din multe detalii bine alese. Daca privim o incapere care transmite armonie, unitate si bun-gust, vom remarca faptul ca fiecare element de decor este foarte bine integrat si nu ales intamplator.

In bai, de exemplu, accesoriile textile sunt esentiale pentru ca amenajarea sa fie nu doar functionala, ci si atractiva. Alegerea unui covoras pentru sala de baie se face si din alte rationamente, nu doar de ordin estetic.

Citeste si: Cele mai bune materiale pentru covoare

De exemplu, unele persoane vor sa simta senzatia de cald la picioare si in baie, nu doar in dormitor sau alte incaperi. In astfel de cazuri, aleg un covor mare, din perete in perete. De asemenea, familiile cu copii folosesc covoare in baie pentru ca cei mici sa nu alunece pe gresie si sa cada.

Exista covoare simple, clasice, menite sa isi indeplineasca rolul functional, insa designerii de produs ne ofera variante moderne, adica modele impermeabile, dar si lavabile. Pentru amenajarile sofisticate propun covorase din materiale moi, pufoase sau naturale: blana, piele etc.

Citeste si: Reguli pentru alegerea covorului

Loading...

Comentarii

Newsletter