Idei creative de amenajare pentru bai mici

14 ianuarie 2016 , 4166 afisari

Cand ai de amenajat o baie foarte mica, te intrebi cum poti personaliza un astfel de spatiu atata timp cat nu-ti permite decat integrarea utilitatilor absolut necesare.

Ei bine, in acest caz, poti sa te „joci” cu materialele, texturile si culorile. Suntem siguri ca nu te-ai gandit la finisarea baii „in valuri”, adica pereti acoperiti partial cu un material de finisaj (de exemplu, mozaic) si partial cu altul (vopsea, tencuiala decorativa). In galeria foto vei descoperi o astfel de baie pe care noi o consideram foarte sic.

Citeste si: Solutii de depozitare pentru bai mici

Tot la capitolul finisaje, mai lansam o propunere: placi ceramice in culori contrastante sau de tip „tabla de sah”. Desi contrastul alb-negru este cel mai impunator, poti alege si alte combinatii: alb-maro, alb-rosu etc.

Recunoastem ca obiectele decorative au un rol important in amenajarea baii, insa daca nu mai exista loc pentru ele, axeaza-te pe obiecte sanitare cu design inovator. Poti alege obiecte sanitare subdimensionate sau pe colt simple, dar poti opta si pentru modele cu forme rotunjite sau atipice, astfel incat sa oferi o nota de originalitate baii.  Si aici putem da drept exemplu cada in forma de barca sau lavoarul pe suport cub.

Citeste si: 3 modalitati de decorare si personalizare a unei bai mici

In galeria foto vei descoperi si alte idei interesante de amenajare a bailor mici, care te pot inspira in gasirea celei mai bune variante pentru baia ta.

Comentarii

Newsletter