Cum ai amenaja un apartament minuscul?

13 ianuarie 2017 , 4398 afisari

Poate ca nu esti un fan al albului, dar daca ai avea de amenajat un apartament foarte mic, precum cel din imagini, cu siguranta vei folosi mult alb.

Citește si: Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

In aceasta locuinta se aplica cel mai bine expresia less is more. Amenajarea ne demonstreaza ca, intr-un spatiu mic, piesele de mobilier-cheie, cateva decoratiuni si contraste cromatice care sa creeze profunzime si varietate in decor sunt suficiente pentru a obtine un camin elegant si atragator.

Toate aceste elemente de decor inserate pe un fundal alb te fac sa nu remarci ca locuinta este de fapt foarte mica, de tipul garsonierelor confort II sau apartamentelor studio. Suprafata acesteia este echivalenta cu cea a unei casute de vacanta.

Citește si: Living colorat pentru o atmosfera tonica

Livingul, diningul si bucataria sunt integrate intr-o singura incapere. Mobilierul a fost amplasat strategic pentru a delimita functiunile. Aici, nimic nu este inghesuit sau aglomerat, solutiile de utilare gasite salveaza spatiu pretios. De exemplu, zona de dormit a fost creata la micuta mansarda, care se afla deasupra zonei de intrare.

In acest apartament minuscul guvernat de alb, decorul este foarte bine animat. Plantele verzi, fructele si legumele aduc o pata de culoare si un suflu proaspat in ambient.

Citește si: 10 solutii de amenajare pentru balcoane mici si inguste

In baie, monotonia albului este alungata de finisajele dusului. Albastrul electric al placilor ceramice ofera o noua dimensiune spatiului.

Pentru mai multe imagini cu acest interior acceseaza galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Citește si: Ce alegi pentru ferestrele locuintei tale: draperii, jaluzele, ambele sau nimic?

 

 

Loading...

Comentarii