Apartament de 8 mp, cu multe spaţii de depozitare

13 mai 2016 , 1935 afisari

Dacă vă plângeţi că locuiţi în spaţii mici, trebuie să vedeţi acest interior care măsoară nici mai mult nici mai puţin de 8 mp. Doar printr-un design inovator a fost posibil ca acest micro apartament să devină un spaţiu funcţional.

Citește si: Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

Fără îndoială, cu acest concept de amenajare sunt satisfăcute nevoile de bază ale unei persoane. În plus, se pretează foarte bine la cele mai mici spaţii posibile. În acest caz, putem vedea cum o cameră aparent inutilă s-a transformat într-un apartament compact, care oferă numeroase posibilăţi de utilizare.

Mini locuinţa este situată în Paris, într-o clădire tradiţională. Interiorul a fost proiectat de Kitoko Studio în aşa fel încât să devină o locuinţă independentă, separată total de casa principală. Este lăudabil talentul decoratorilor de a reuşi să transforme un spaţiu foarte restrâns într-o micro locuinţă compactă, în care o persoană să poată trăi rezonabil. Practic, acest interior este un izvor  de idei de exploatare şi de economisire a spaţiului.

Citește si: Living colorat pentru o atmosfera tonica

Designul împarte camera în două zone distincte: un nucleu funcţional foarte bine consolidat şi un spaţiu deschis de circulaţie, care permite desfăşurarea activităţilor. La prima vedere, este vizibil doar un corp de mobilier. Acest dulap include însă un pat supraetajat, o masă extensibilă cu scaune, spaţii de depozitare (sertare extractibile) pentru lucruri personale (haine, încălţăminte, cărţi etc.) şi o baie cu duş. În plus, în corpul de mobilier de sub fereastră a fost montată o chiuvetă, pentru un acces uşor la apă pe tot parcursul zilei.

Citește si: 10 solutii de amenajare pentru balcoane mici si inguste

Cum era de aşteptat într-un astfel de spaţiu, designerii au amenajat interiorul în stil modern, folosind multe obiecte minimaliste, cu profile curate sau cu desene şi modele discrete, astfel încât să se asigure că obţin un spaţiu armonios şi luminos.

Acest proiect ar trebui luat ca exemplu pozitiv şi ca sursă de inspiraţie pentru amenajarea celor mai mici spaţii.

Citește si: Ce alegi pentru ferestrele locuintei tale: draperii, jaluzele, ambele sau nimic?

În galeria foto îţi punem la dispoziţie mai multe imagini cu amenajarea finală şi câteva planuri şi schiţe pentru o vizualizare mai clară a compartimentării şi utilării acestui spaţiu minuscul.

 

Sursa foto: http://adorable-home.com

Citește si: Roz și albastru pentru un decor captivant de primăvară

 

Loading...

Comentarii

Newsletter