15 idei de design interior pentru spatii mici

07 ianuarie 2013 , 7335 afisari

Este intr-adevar o provocare, cu atat mai mult pentru cei care locuiesc in spatii mici, dar designerii vin in intampinarea nevoilor tuturor creand obiecte de mobilier ingenioase, care incorporeaza spatii de depozitare sau care prezinta functiuni multiple.

O idee buna pentru apartamentele in care depozitarea este o problema o reprezinta cosurile sau cutiile decorative, multe dintre acestea putand fi folosite si pe post de scaune sau masuta. Studiourile sau garsonierele mai mari pot pacali ochiul si pot da impresia de spatiu mai mare daca sunt compartimentate iar peretii despartitori ajuta la inglobarea mobilei, care altfel ar arata aruncata la intamplare in camera, scrie decoist.com.

Daca nu vreti sa va folositi de pereti, atunci incercati sa grupati obiectele de mobilier cat mai compact si sa echilibrati camera. Folositi-va, de asemenea, de oglinzi amplasate parallel cu geamurile pentru a lasa lumina reflectata in ele sad ea iluzia de spatiu mai mare. Daca aveti camere mici, alegeti perdele si draperii cat mai deschise la culoare. Tonurile inchise sufoca spatiile aglomerate.

In bucatarie puteti incerca sa inlocuiti locul de luat masa cu un bar care va poate fi util in permanenta. De asemenea, nu ignorati spatiul de depozitare pe care vi-l ofera peretii. Rafturile prinse in perete sau agatatorile pentru ustensilele de bucatarie sunt la indemana oricui si nu implica nici costuri mari.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter