Solutii moderne pentru depozitarea cartilor

25 iulie 2014 , 2533 afisari

In interioarele moderne intalnim destul de rar biblioteci impunatoare, care „imbraca” toti peretii. Asta si pentru ca, din pacate, cumparam si citim mai putine carti decat parintii si bunicii nostri.

Pentru nevoile noastre actuale de depozitare, magazinele ne oferă module moderne, etajere si semibiblioteci.

Module suspendate, colorate

Corpurile de mobilier montate in perete reprezinta o varianta moderna de depozitare a cartilor. Aceasta solutie este tot mai intalnita in locuintele actuale. Pentru a le oferi personalitate, le poti cumpara/comanda in diverse culori (de la tonuri puternice la nuante pale), astfel incat sa se integreze perfect in decor. De exemplu, un modul cu finisaj rosu, lucios, cu compartimentare pentru carti (asa cum este cel din imagine), va deveni punctul de atractie al incaperii.

Nise in perete

Cine spune ca in dormitor nu se pot depozita carti? Daca incaperea e spatioasa, poti crea nise in peretele de deasupra patului, care sa ia forma unor rafturi pentru depozitarea cartilor. Pe langa faptul ca iti va permite depozitarea unui numar rezonabil de carti, va oferi dormitorului un look special.

Piese de mobilier cu design atipic

Daca esti o persoana nonconformista si vrei sa amenajezi original camera de zi sau biroul, iti lansam o propunere. Opteaza pentru piese de mobilier cu design inedit (adica forme atipice, cum ar fi un pom, un fruct etc.), in care sa pastrezi cele mai indragite carti.

Etajere

Piesele de mobilier voluminoase ocupa mult din suprafata unei camere si creeaza senzatia de spatiu aglomerat. O varianta demna de luat in calcul ar fi un corp de mobilier de tip etajera (vezi foto Mobexpert), care sa includa si spatiu pentru tv.

Loading...

Comentarii

Newsletter