Fotolii pentru… carti

03 octombrie 2014 , 2433 afisari

Bibliotecile actuale sunt din ce in ce mai minimaliste si mai neincapatoare pentru pasionatii de citit, care nu mai gasesc suficient loc pe rafturi pentru pastrarea cartilor preferate. Din fericire, designerii au gasit alte solutii pentru depozitarea lor. Iata una dintre ele.

Ne relaxam, citim, motaim in fata televizorului la filmele plictisitoare... Toate acestea stand intr-un fotoliu confortabil. Stim cu totii care este rolul unui fotoliu si, cu siguranta, majoritatea oamenilor au acasa cel putin unul. Designerii s-au gandit insa sa ii mai adauge un rol: cel de depozitare a cartilor.

Astfel, fotoliile moderne sunt special concepute cu spatii pentru depozitarea cartilor (sau CD-urilor). Spatiul pentru carti poate fi inclus in unul din „bratele” fotoliului, de jur imprejurul sau sau sub partea de sezut. In imaginile atasate veti descoperi si alte variante.

Chiar daca in magazinele de profil nu se gaseste inca o gama larga de astfel de produse, ele pot fi realizate pe comanda. Sunt practice si chiar simpatice.

Loading...

Comentarii

Newsletter