Blaturi din placi ceramice: avantaje si dezavantaje

22 mai 2015 , 2049 afisari

Alegerea blatului de bucatarie tine de gusturile fiecarei persoane, de buget si stilul bucatariei. De un mare interes se bucura blaturile realizate din ceramica, mai ales ca se pot preta la mai multe stiluri de amenajare.

Cele mai indicate sunt placile glazurate, deoarece rezista la caldura, umezeala si zgarieturi. Ca orice tip de blat, si cele ceramice au o serie de avantaje si dezavantaje. Iata care sunt!

Citeste si: Blaturi din inox: avantaje si dezavantaje

Avantaje:

- se curata foarte usor;

- sunt rezistente la caldura si umezeala;

- usor de montat;

- se gasesc la preturi accesibile;

Citeste si: Blaturi din lemn: avantaje si dezavantaje

Dezavantaje:

- suprafata este inegala;

- se pot crapa sau sparge;

- ca si alte tipuri de blaturi, se zgarie;

- rosturile se pateaza si pot constitui un mediu propice pentru bacterii;

- trebuie tratate cu lacuri speciale pentru a le impermealiza;

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter