Uscatoare de rufe cu design creativ

04 iulie 2016 , 4411 afisari

Maşina de spălat rufe şi uscătorul sunt aparate electrocasnice indispensabile în orice casă. Însă, majoritatea familiilor aleg să achiziţioneze doar maşina de spălat.

Citește si: Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

Din lipsa spaţiului sau din cauza preţului ridicat, uscătorul nu reprezintă o prioritate pentru mulţi dintre români. În cele mai multe cazuri, uscarea hainelor se face pe suporturi din plastic sau metal care ocupă destul de mult spaţiu la sol. Desigur, se practică şi uscarea hainelor pe sârme  care atârnă în balcon, însă nu reprezintă o variantă estetică, mai ales dacă balconul este deschis.

În acest articol ne-am propus să îţi oferim şi alte soluţii pentru uscarea rufelor. De exemplu, rafturile creative cu rol de suport de rufe pot fi montate în perete, salvând astfel spaţiu la sol. În plus, acestea pot fi dotate cu funcţii suplimentare (cum ar fi cea de cuier) sau pot juca rol decorativ.

Citește si: Living colorat pentru o atmosfera tonica

În băile foarte mici, unde nu există spaţiu suficient pentru păstrarea prosoapelor, un uscător montat în perete poate servi şi la depozitarea acestora.

Uscătoarele de rufe pot avea diverse forme şi pot fi utilizate în mai multe moduri: montate pe tavan sau perete, amplasate deasupra căzii, fixate pe balustrada balconului sau a terasei. Cu alte cuvinte, există opţiuni pentru orice tip de spaţiu.

Citește si: 10 solutii de amenajare pentru balcoane mici si inguste

Nu toate modelele de uscătoare pe care le vei găsi în galeria foto sunt durabile, dar sperăm să îţi ofere inspiraţie şi idei pentru găsirea unei soluţii potrivite pentru nevoile tale.

Sursa foto:

www.pinterest.com

Citește si: Ce alegi pentru ferestrele locuintei tale: draperii, jaluzele, ambele sau nimic?

http://www.apartmenttherapy.com/

Loading...

Comentarii

Newsletter