Sistem de depozitare incorporat in fotolii si masa de cafea

01 noiembrie 2012 , 1217 afisari

Solutiile de depozitare devin din ce in ce mai ingenioase, insa, si in curand vom putea sa pastram toate obiectele, cartile si hainele pe care ni le dorim fara a sufoca sau ingreuna stilul decorativ al caminului.

Designerul Anoop Joseph a conceput un sistem modular care indeplineste atat functia de depozitare cat si de mobilier de living. Fotoliul din lemn are prevazute doua perne foarte confortabile care mascheaza foarte bine sectiunea longitudinala. Singurul indiciu care demasca biblioteca ascunsa in fotoliu este perechea de balamale de pe spatele acestuia.

Biblioteca personala nu trebuie sa dispara complet din apartament, dar surplusul de carti, reviste, documente sau alte obiecte pot fi cu usurinta “ascunse” in doua fotolii de altfel foarte confortabile si prezentabile.

Masuta de cafea la randul ei ascunde doua rafturi pe care se pot depozita seturile de cesti, servetele, sau alte lucruri care au nevoie sa fie la indemana si care ar ocupa spatiu in bucatarie sau in alt corp de mobilier. 

Loading...

Comentarii

Newsletter