5 solutii de amenajare si depozitare inedite

01 decembrie 2015 , 3049 afisari

Obtinerea unei amenajari frumoase, dar care sa satisfaca cerintele de depozitare ale unei familii numeroase nu este un tel usor de atins. Insa cu putina imaginatie, gasesti solutii exact acolo unde nu te astepti.

Mini dressingul din perete

Indiferent de functiune (dormitor, bucatarie etc.), realizarea unui dulap sau a unui dressing in perete poate fi solutia salvatoare intr-o incapere mica sau utilizata de mai multe persoane simultan. Acest dulap poate fi mascat in decor cu doua usi care sa para ca fac trecerea catre o alta incapere.

Citeste si: 3 solutii de depozitare la care nu te-ai fi gandit

Mica biblioteca din baie

Desi poate nu recunosc, multe persoane practica cititul in baie... Daca te numeri printre ele, de ce n-ai crea o mini biblioteca chiar acolo? O nisa cu rafturi pe care sa poti pastra revistele preferate sau cartile de interes este tot ce ai nevoie pentru a nu mai fi nevoit/a sa le tii aruncate pe pardoseala.

Crama de sub pardoseala

Cei care au bunici la tara isi amintesc, cu siguranta, de beciurile interioare. Ei bine, exista o varianta mai moderna a lor, adica cramele create la subsol si care pot fi accesate chiar din... living. Usa de acces poate fi invizibila in decor, daca e acoperita cu parchet. Arunca o privire in galeria foto si te vei convinge.

Citeste si: Solutii de depozitare a cartilor in spatii mici

Biroul de “la etaj”

Amenajarea apartamentului pe doua nivele este o solutie practica si des utilizata de designerii care trebuie sa gaseasca multe solutii de depozitare pentru clientii lor. Asta inseamna ca anumite functiuni, cum ar fi biroul, dormitorul sau bucataria sunt create pe un nivel superior. Spatiul de sub pardoseala acestui nivel poate acoperi multe nevoi de depozitare.

Mobilierul care “creste”

Amenajarea pe verticala nu este o noutate, insa reprezinta o solutie de-a dreptul geniala in camerele de la mansarda, unde corpurile de mobilier urmeaza linia tavanului, exploatand astfel fiecare centimetru.

Citeste si: 10 idei de utilizare a spatiului de sub scari

Loading...

Comentarii

Newsletter