Ultima moda in materie de tapet

27 februarie 2011 , 977 afisari

Trend care se adreseaza peretilor ce trebuiesc scosi din tipar, acoperiti de fundaluri deosebite pentru a obtine decoruri deosebite.

Wall and Deco, un brand din Italia, propune 4 modele de tapet care iti vor garanta un interior original indiferent de functiune.

Astfel, fie ca vorbim despre un dormitor, living, birou, dining sau sala de sedinte, tapetul si stickerele imprimate cu litere isi vor gasi cu siguranta un loc.

Pentru ca sunt altfel, pentru ca sunt nonconformiste, vor atrage atentia. Culorile si fonturile au fost alese special pentru a satisface fiecare stil. Astfel, primele 2 propuneri se adreseaza unor incaperi amenajate in stil rustic, traditional. Atat culorile folosite cat si fonturile, literele rotunjite, desenate cu migala, sugereaza acest lucru, insa cu putina indrazneala, la fel de bine le puteti insera intr-un spatiu modern, avangardist.

Ultimele propuneri sunt un pic mai sobre, fapt ce recomanda utilizarea acestor modele de tapet intr-o zona oficiala precum un living sau un birou. Chiar daca blocurile de litere sunt greoaie, acestea inveselesc spatiul prin intermediul culorilor calde sau sidefate.

Comentarii

Newsletter