Sfaturi de designer: cum sa iti decorezi masuta de cafea

24 iulie 2014 , 1548 afisari

Designerul Scot Meacham Wood, fost angajat Ralph Lauren si acum proprietarul propriei lui firme de design care ii poarta numele, iti da cinci sfaturi despre cum poti sa iti decorezi masuta de cafea daca ai ramas in pana de idei. Acesta explica faptul ca exista nenumarate feluri in care sa iti decorezi masuta de cafea, dar acestea sunt ponturile de baza pentru a o face functionala si frumoasa.

1. Carti

Nu se numesc carti pentru masuta de cafea degeaba. El pastreaza carti de arta si fotografie pe masuta lui de cafea pe care le rearanjeaza des si foloseste spatiul pentru a-si expune cartile cele mai noi sau cartile preferate.

2. O cutie

Lui Scot ii place, si recomanda tuturor clientilor sai, sa pastreze o cutie cu capac sau un recipient pe masuta de cafea. E un loc perfect in care sa iti tii toate telecomenzile, suporturile de pahare, chibrituri sau orice altceva ar putea produce o ingramadeala inestetica pe masuta. Daca ai un design mai modern in casa ai putea folosi o cutie mai stralucitoare, el, de exemplu, foloseste o cutie antica de ceai deoarece are un design retro.

3. Flori

De multe ori masuta de cafea este piesa centrala a camerei asa ca este un loc numai bun in care sa tii un aranjament floral. Este surprinzator cat de mult schimba florile o intreaga incapere.

4. Echilibru

Designerul explica faptul ca lui ii place sa imbine detalii diferite pentru a crea ceva personal, cum ar fi o colectie de suprafete tari si lucioase combinainte cu finisaje mate, ecologice. Trebuie sa va ganditi tot timpul la functia spatiului. De obicei masa din sufragerie ar trebui sa fie mai elaborata decat masa din bucatarie sau dining care e mai folosita zi de zi.

5. Comoara

Tineti minte ca designul inseamna creearea unor elemente de surpriza si incantare. Daca folositi o gramada de carti mari de arta, ganditi-va la ele ca la o scena pe care va puteti juca cu figurine mici sau chiar o scoica frumoasa. In propria lui casa designerul spune ca foloseste o pereche de mese de epoca, frantuzesti, din imitatie de bambus gri crom si foloseste multe dintre aceste idei in fiecare zi. Mesele lui sunt mereu in schimbare, in functie de florile pe care le gaseste la piata in fiecare saptamana sau in functie de ce carte de arta noua si-a mai cumparat deoarece ii place sa traiasca intr-un spatiu luxuriant.

Loading...

Comentarii

Newsletter