Separatoare de cameră: 35 de modele ingenioase

22 august 2016 , 14378 afisari

Majoritatea apartamentelor mici sunt amenajate în regim open-space datorită senzaţiei de spaţiu larg şi aerisit.

Citește si: Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

Această soluţie se aplică nu doar în studiourile noi, ci şi în apartamentele vechi. Tot mai mulţi proprietari renunţă la pereţi pentru a se bucura de mai mult spaţiu util şi lumină naturală.

Însă nevoia de delimitare a funcţiunilor (living de bucutărie sau dining, living de dormitor etc.) nu dispare complet, ci este înlocuită cu alternative moderne, care să ocupe puţin spaţiu, să fie utile şi să copleteze designul interiorului.

Astfel, au apărut aşa-zisele separatoare de cameră care nu afectează fluiditatea spaţiilor, însă asigură o oarecare intimitate. Designerii se întrec în a oferi soluţii creative şi captivante, iar pe joocastudio.ro veţi descoperi multe modele şi sugestii interesante.

Citește si: Living colorat pentru o atmosfera tonica

Separatoarele de cameră pot fi realizate din diverse materiale (lemn şi derivate din lemn, metal, gips-carton, plastic, textil etc. sau combinaţii de materiale), având forme şi culori dintre cele mai surprinzătoare.

Un separator de cameră se alege sau se construieşte în funcţie de tipul şi stilul încăperii în care e folosit, de aici şi diversitatea tot mai mare a modelelor.

Dacă vă număraţi printre persoanele care au nevoie de un separator pentru delimitarea funcţiunilor, vă puteţi inspira din colecţia noastră de imagini:

Citește si: 10 solutii de amenajare pentru balcoane mici si inguste

Citește si: Ce alegi pentru ferestrele locuintei tale: draperii, jaluzele, ambele sau nimic?

Citește si: Roz și albastru pentru un decor captivant de primăvară

Citește si: 7 reguli pentru o bucătărie perfectă

Pentru următoarele modele, accesaţi galeria foto.

Sursa foto: www.pinterest.com

Citește si: Cum alegem culorile de accent într-o amenajare
Loading...

Comentarii