Ponturi pentru un decor festiv de Paște

07 aprilie 2017 , 1074 afisari

O sărbătoare atât de frumoasă ca Paştele trebuie întâmpinată cu un decor special, care să emane lumină, prospeţime, culoare şi bucurie.

Citește si: Decoreaza masuta de cafea ca un profesionist

În rândurile următoare vă oferim câteva idei și sfaturi despre cum puteți realiza un decor festiv acasă.

1. Împrospătaţi atmosfera. Paştele trebuie să vă găsească cu locuinţa curată, înnoită şi luminoasă. Cu siguranţă, vă întrebaţi cum puteţi aduce interiorului un suflu proaspăt, în ton cu această perioadă deosebită, fără să vă daţi peste cap casa şi... bugetul. Răspunsul este simplu: mizaţi pe flori şi plante de sezon, pe culori pastelate şi pe accesorii bine alese!

Citește si: Living colorat pentru o atmosfera tonica

2. Decoraţi uşa de la intrarea în casă cu o coroniţă naturală. Este un ornament foarte frumos şi simplu de făcut. Secretul construirii bazei (care poate fi rotundă, ovală, în formă de inimioară etc.) constă în folosirea unor vegetale flexibile, aşa cum sunt nuielele de răchită sau rămurelele de salcie înmugurite.

3. Profitați de oferta bogată a naturii și umpleți casa de flori şi aranjamente superbe. Imaginea de mai jos ilustrează perfect ideea că la baza unui decor încântător nu stau întotdeauna banii, ci creativitatea, simplitatea şi naturaleţea.

Citește si: 5 interioare care te vor convinge ca monocromia nu inseamna monotonie

Aşadar, crenguţele înmugurite, rămurelele înverzite, florile de primăvară colorate şi parfumate şi câteva obiecte decorative asortate pot schimba radical un spaţiu, oferindu-i un aer nou, plin de vitalitate.

4. Realizaţi împreună cu cei mici o „familie” de iepuraşi multicolori pentru decorul de Paşte. Simpaticii „urecheaţi” sunt foarte uşor de făcut. Vă trebuie: un şablon, câteva bucăţi de fetru în culori diferite, vată, foarfecă, ac şi aţă pentru cusut. 

Citește si: Decor în culori vesele, pentru vitalitate și optimism

Text: Lucia Lazăr

Citește si: Trucuri care fac un dormitor sa arate ca o camera luxoasa de hotel

Sursa foto: www.shutterstock.com

Loading...

Comentarii

Newsletter