Indrazneste si decoreaza cu nuante de roz!

09 august 2012 , 840 afisari

In principiu, o nuanta potrivita de roz poate fi inserata si intr-un dormitor masculin/androgin, insa sansele nu vor fi foarte mari, de aceea mai bine este sa nu insistati. Mai degraba alegeti roz in living sau in dining. De exemplu, un fotoliu sau cateva scaune in tonuri de roz aprins sunt potrivite intr-un decor modern al carui proprietar nu este sceptic in a aborda elemente nonconformiste.

Pe de alta parte, o amenajare clasica, de inpiratie frantuzeasca sau vintage, necesita un ton mai „light” care sa nu epateze, ci sa fie acel mobilier sau accesoriu placut vederii. De asemenea, sunt importante si celelalte culori care se regasesc in interiorul respectiv deoarece in functie de prezenta lor, rozul devine „vedeta” sau se pierde intr-un amalgam de nuante si tonuri.

Cele mai recomandate culori sunt cele neutre sau non-culorile alb si negru. Contrastul rezultat dintre acestea si orice nuanta de roz este fresh, vesel si relaxat (in functie de intensitate).

Camerele de copii sunt probabil cele mai „predispuse” amenajarilor „rozalii”, insa folosita in exces, indiferent de paloarea sa, aceasta culoare poate „incarca” atmosfera. Daca aveti o fetita, incercati sa realizati combinatii de culori pastelate, printre care sa se regaseasca si rozul.

  

Loading...

Comentarii

Newsletter