Idei de decorare pentru sarbatori

13 decembrie 2011 , 1047 afisari

Pregatirile, in asteptarea lui Mos Craciun, pot fi deopotriva amuzante si epuizante, mai ales cand te gandesti ca peste cateva zile va trebui sa strangi toate decoratiunile si sa le pui la loc, in cutii. In plus, trebuie sa privesti si partea financiara, lucrurile marunte, aparent ieftine, se vor dovedi destul de costisitoare.

Cu toate acestea un Craciun fara decoratiuni, fara fundite colorate si ghirlande, parca nu este Craciun.

De aceea incearca sa amenajezi un décor de sarbatoare cu ajutorul cu obiectele pe care le-ai strans deja in anii precedenti, cu decoratiuni handmade si doar o mica parte achizitionate proaspat.

De exemplu: poti creea o ghirlanda homemade pentru semineu, compusa din felicitari tematice, prinse de o sfoara.

De asemenea, poti realiza mici aranjamente, pentru diferite colturi din casa, formate din batoane de scortisoara, bomboane de ciocolata, ramuri de brad si fundite rosii. Nu uita de platouri si boluri stralucitoare, bogate in gustari delicioase pentru toti ai casei.

Instalatia pentru brad este un alt detaliu feeric pe care poti sa-l utilizezi si in alt scop decat acela de a ilumina bradul. O poti impleti de balustrada scarii de acces, pe comoda din dormitor, alaturi de ramurile vesnic verzi. Foloseste-ti imaginatia si rezultatele se vor vedea imediat.

Axeaza-te pe o culoare, nu neaparat specifica sarbatorii, si insista in utilizarea ei. Nu uita de detalii, acestea sunt cele care te vor introduce in atmosfera specifica acestui sezon minunat. 

Loading...

Comentarii

Newsletter