Decor monocolor in nuante maronii

15 septembrie 2009 , 600 afisari

Deobicei, sinteza intre sugestiile unui specialist si asteptarile unui beneficiar se face cu destul de multa greutate.

Din ce se vede pe piata, proprietarii tin sa aleaga culori deschise pentru pereti, wenge pentru mobila si culoarea lemnului natur pentru parchet. Tinand cont de aceste lucruri va propunem o solutie apropiata de acest gen de alegeri: decoruri in nuante maronii. Propunerea contine doua variante.

In prima puteti vedea cum diverse tonuri de maro se combina bine atata timp cat nuantele sunt apropiate si texturile interiorului sunt diferite. Uzualul parchet este inlocuit de o pardoseala fina, de culoare maro inchis. In schimb peretii sunt imbracati in panouri de sorginte lemnoasa, intr-o nuanta deschisa si naturala a lemnului.

Mocheta este si ea maro inchis, in timp ce canapeaua are o tapiterie intr-o nuanta mai deschisa. Dungile prezente aproape pe fiecare suprafata, devin pregnante si ies tare in evidenta.

In cea de a doua varianta maroul inchis – nuanta cafelei – este inviorat si pus in evidenta de accentele rosii si de peretele turcoaz pal.

Doua variante de decor monocolor, in nuante maronii, foarte practice pentru locuintele moderne in care se simte nevoia unui decor mai putin pretentios dar nu lipsit de eleganta.

Comentarii

Newsletter