Coltul de lectura. Unde il creezi si cum il amenajezi

11 mai 2015 , 1497 afisari

“Uneori, tot ce ai nevoie in viata este un scaun si o carte buna”. Cat de adevarata este aceasta zicala si cat de putine lucruri sunt necesare pentru a crea un loc perfect pentru lectura.

Holul reprezinta una dintre incaperile in care se poate amenaja usor un loc de lectura sic. Acest lucru este posibil mai ales in casele spatioase, cu holuri mari si luminoase. „Ingredientele” necesare coltului de lectura se pot reduce la un fotoliu si o masuta rotunda. Prin crearea unei nise in perete pentru depozitarea cartilor preferate si montarea unor tablouri cu chipurile celor dragi, poti oferi acestui loc o nota personala.

Citeste si: Decor romantic si relaxant

Un pat de zi si unul de noapte... Nu, nu suna ciudat. Daca incaperea este suficient de mare, pe langa patul de noapte, poate fi instalat si un al doilea pat, de zi, ceva mai mic, dar amenajat in asa fel incat sa ofere conditiile necesare pentru lectura. Daca deasupra patului sunt montate rafturi cu carti, cu atat mai bine.

Citeste si: Decor relaxant, in stil vintage

Livingul este una dintre cele mai indicate camere pentru amenajarea unui colt de lectura. Nu e nevoie decat de un sezlong, un taburet si un lampadar. Alese cu atentie, aceste elemente se pot integra perfect in designul incaperii.

Pentru mai multe idei si inspiratie, accesati galeria foto.

Loading...

Comentarii

Newsletter