Cateva idei de a decora camera de zi cu mov

28 mai 2015 , 2483 afisari

Cei care iubesc culorile puternice si indraznesc sa incerce o schema de culori glamour, pot aborda movul. Este o culoare cu o intensitate emotionala mare, care ajuta la crearea unor decoruri originale.

Fiind considerata o culoare indrazneata si agresiva, movul este utilizat des in salile cu jocuri de noroc. Modalitatile de a decora camera de zi cu mov sunt numeroase: de la o utilizare intensa, pentru a schimba radical atmosfera, si pana la o folosire discreta, pentru a introduce cateva accente de culoare.

Citeste si: Refresh in sala de baie cu ajutorul culorii mov

Cea mai curajoasa idee de a decora cu mov este zugravirea peretilor in tonuri mai inchise sau mai deschise de mov. Daca incaperea este bine iluminata, movul va oferi personalitate peretilor.

Daca vrei sa folosesti aceasta culoare cu moderatie, cea mai buna solutie este sa alegi o canapea mov, mai ales daca are o forma extravaganta si vrei sa o transformi in punctul de atractie al incaperii.

Citeste si: Violetul, culoarea care iti anima locuinta

In cazul in care ai ales un corp de mobilier mov (cum ar fi canapeaua), poti continua amenajarea cu nuante derivate din mov, mai ales daca fundalul este alb. De exemplu, poti alege un covor si perdele lila, pentru a obtine o amenajare vibranta.

Accentele de mov pot fi introduse si prin alte accesorii, cum ar fi: un scaun, un otoman, o masuta, un corp de mobilier cu rafturi, un tablou, cateva vaze supradimensionate. Aceste obiecte vor crea un ambient frumos, original si cu personalitate.

Citeste si: Mov si verde, baza unui interior funky-chic

Loading...

Comentarii

Newsletter