Canile si cestile: vedete in decorarea bucatariei

15 februarie 2016 , 1658 afisari

Te numeri printre gospodinele care pastreaza la vedere ustensilele si recipientele cu ingredientele pentru gatit? De ce nu ai face acelasi lucru cu seturile de cesti si cani pe care le-ai achizitionat de-a lungul timpului?

Daca bucataria contine rafturi deschise sau polite, cu atat mai bine. Canile preferate sau cestile de cafea pot fi transformate in elemente decorative ale bucatariei.

In cazul in care acestea lipsesc, poti confectiona pe comanda rafturi cu design jucaus pe care sa pastrezi colectia preferata de cesti si cani.

Astfel, nu mai e necesar sa investesti in obiecte de decor pentru bucatarie. In plus, ai canile si cestile la indemana ori de cate ori iti doresti sa savurezi o cafea aromata sau un ceai fierbinte.

Canile cu mesaje inscriptionate si cestile in culori vesele sau cu modele florale pot anima bucataria mai mult decat ti-ai inchipui.

Desigur, conteaza si modul in care le aranjezi. Pentru un impact vizual puternic, le poti aseza dupa anumite tipare sau in functie de forma raftului. Iata cateva idei!

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Comentarii

Newsletter