Baia amenajata intr-un weekend

13 aprilie 2011 , 448 afisari

Cu putin efort si imaginatie, in mai putin de un weekend poti obtine un spatiu armonios si placut.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci pe drumul spre o baie noua este sa arunci ceea ce nu-ti este util. Un scurt inventar iti va fi de folos in procesul de triere al produselor de care ai neaparat nevoie si de care te poti debarasa. Odata finalizat acest pas, rezultatele vor avea efect imediat. Vei constata instantaneu ca baia ta nu este chiar asa mica.

Urmatoarea etapa se refera la aspectul peretilor. Daca acestia nu sunt placati cu faianta, o mana de var va aduce la viata peretii obositi.

Un alt truc care va avea un efect benefic asupra baii tale sunt textilele. Unele noi vor aduce un iz proaspat incaperii.

In functie de numarul de persoane care utilizeaza baia, vei avea nevoie de mai multe prosoape, pe care este indicat sa le asezi pe un suport special, nu aruncate la intamplare.

Daca peretii nu sunt acoperiti in intregime de placi ceramice, atunci vei putea monta singur un suport metalic, in caz contrar, poti apela la un suport mobil, format din rafturi. Partea plina a paharului este ca de fiecare data cand te plictisesti ii poti schimba locul.

Daca tot te-ai decis sa faci schimbari majore, ia in calcul si o noua perdea de dus.

In cazul in care nu gasesti nimic care sa-ti placa, care sa se potriveasca cromatic si ca stil cu ceea ce ai facut pana acum, poti apela la paravane sau panouri.

Produsele cosmetice pe care le utilizezi zi de zi, strange-le intr-un loc. Un cos din impletituri sau un bol ceramic iti va fi de ajutor. De asemenea, un glob de sticla cu apa si cateva petale proaspete de flori vor oferi un aer romatic incaperii.

Comentarii

Newsletter