Decor sofisticat cu animal prints

23 noiembrie 2015 , 2045 afisari

Exista nenumarate modalitati de a crea un decor original si sofisticat. Daca vreti sa va remarcati cu o amenajare exotica sau iesita din tipare, puteti porni de la o tema sau un imprimeu anume, cum ar fi cel cu animale.

Animal prints reprezinta o foarte buna alegere si in cazul in care urmariti sa obtineti un decor glamour. Suprafetele sclipitoare, lucioase sau pufoase pot fi combinate cu elemente care sa prezinte imprimeuri cu animale. E adevarat, un astfel de decor este mai dificil de realizat, dovada ca este intalnit mai ales in casele de lux.

Teoretic, astfel de imprimeuri se pot gasi la orice element de decor: pereti (finisaje sau tablouri), mobilier, textile, corpuri de iluminat, obiecte decorative. Cele mai folosite elemente de acest tip sunt covoarele si mobilierul tapitat (canapea, scaune, fotolii).

Daca aceste imprimeuri se doresc doar ca accent in decor, se pot alege cateva lumanari, o lampa cu abajur printat sau mici obiecte decorative. In schimb, pentru un look sofisticat, se pot combina mai multe tipuri de imprimeuri: un covor zebra, scaune tapitate in piele de strut si perne cu imprimeu jaguar. Decizia va apartine.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter