7 birouri simple, dar cu personalitate

12 februarie 2016 , 1775 afisari

Te atrag birourile sofisticate sau cele minimaliste si aerisite? Indiferent de stilul pe care il preferi, suntem convinsi ca nu vei agrea un birou banal, nepersonalizat.

Citește si: Apartament mic, dar cu multa personalitate

La prima vedere, pare greu de gasit acel “ceva” care sa transforme un mic spatiu si cateva piese de mobilier intr-un birou captivant. Vestea buna este ca se poate.

Citește si: Aranjament tematic din plante

Secretul consta in design, culori, accesorii si modul in care le combini. Uneori, doar simpla vopsire a mesei de birou intr-o culoare puternica poate schimba radical imaginea spatiului de lucru.

De asemenea, designul mobilierului poate „cantari” foarte mult in imaginea finala, chiar daca stilul este minimalist si simplu. De exemplu, o masa eleganta cu blat din sticla si picioare din lemn poate contribui semnificativ la estetica incaperii.

Citește si: I love pink!

Materialele joaca un rol la fel de important. De pilda, intr-o incapere eclectica, un mobilier de birou de inspiratie rustica poate aduce un plus de farmec amenajarii.

Citește si: Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

Nu in ultimul rand, daca optezi pentru un mobilier de birou de serie, poti pune accentul pe elementele de fundal (culoarea peretilor, decoratiuni de perete sau accesorii de birou etc.).

 

Citește si: Cum sunt amenajate dormitoarele moderne

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

 

 

Loading...

Comentarii