5 tipuri neconventionale de tapet pentru casa ta

04 noiembrie 2012 , 1050 afisari

1. De ce sa ne temem de culorile reci? Designerul olandez Piet Boon ne demonstreaza cu acest tapet ca pana si betonul nefinisat poate sa faca o impresie buna si sa completeze un interior minimalist. Parerea noastra este ca mai mult de un perete dintr-o incapere acoperit cu acest tip de tapet ar fi putin dezolant, insa efectul pe care il puteti obtine prin completarea unei camere varuita in alb imaculat cu un singur perete din beton este cel putin unul impresionant.  

2. Copiii nu se mai dezlipesc de jocuri? Stiti cum se spune: daca nu puteti sa ii infrangeti, alaturati-va lor. Fiti jucausi la randul vostru cu interiorul caminului. Alegeti un tapet scos din Centipede cu asteroizi de sus pana jos si inveseliti camera copiilor, sau de ce nu locul unde luati masa. Si casa scarii este o optiune buna, iar mansarda cu atat mai mult.

3. Sentimentul de singuratate nu va mai fi niciodata la fel de acut dupa ce redecorati camera cu acest tapet. Nu ne-am decis inca pentru care camera ar fi cel mai potrivit. Pentru dormitor cu siguranta nu, nici in birou sau in camera copiilor nu este o idee stralucita. Poate livingul ar fi o optiune pentru a incomoda putin oaspetii care stau mai mult decat ne dorim.

4. Pentru firile practice care au totul arhivat pe e-book sau tablet, dar care vor sa puncteze totusi ca au o biblioteca, recomandam acest tapet ‘literar’. Culorile sunt placute, desi pentru un spatiu de recreere am recomanda ceva mai pastel, ‘cartile’ nu aduna praf si nici mobila nu ocupa spatiu – o situatie de vis am spune.

5. Abia ce a trecut Halloweenul si ne pare rau ca nu am stiut de acest tapet mai devreme. Cu siguranta l-am fi recomandat pentru petrecere. Recunoastem, e inspaimantator sa intri intr-o casa unde totul pare ca este plin de sange, dar efectul asupra vizitatorilor este de neegalat. Totusi, ati putea vedea imaginea aceasta zi de zi? 

Comentarii

Newsletter