13 idei de utilizare a curbelor in decor

23 august 2015 , 1336 afisari

Orice incapere in care exista un obiect curbat devine sofisticata si mai interesanta. Folosirea curbelor in decor reprezinta o modalitate inedita de a-ti personaliza spatiul de locuit.

Introducerea curbelor in proiectul de amenajare al unei incaperi poate conduce la rezultate suprinzatoare. Obiectele cu design sau cu linii curbate sunt elegante, atragatoare si foarte sic.

Citeste si: Litere in decor

De exemplu, in living poti alege unul sau chiar mai multe elemente curbate, cum ar fi: o sofa cu linii curbate, un covor cu patternuri curbate si/sau un corp de mobilier cu design curbat. De asemenea, un semineu cu linii curbate poate constitui un element original in decor.

Bucataria ofera la fel de multe oportunitati de a utiliza curbele. Mobilierul, insula de bucatarie, dulapurile suspendate sunt doar cateva elemente care pot avea aceasta caracteristica.

Citeste si: Fructe in decor

Intr-un dormitor, patul reprezinta piesa centrala a amenajarii. Prin urmare, un pat cu design curbat va oferi eleganta si distinctie incaperii. Daca iti doresti un obiect mai discret, poti opta pentru rafturi sau un panou decorativ.

In ciuda dimensiunilor relativ mici, baia reprezinta una dintre cele mai ofertante incaperi in ceea ce priveste amenajarea ei. Daca nu ai suficient spatiu pentru mobilier, o cada sau un lavoar dublu cu linii curbate va fi suficient pentru a-ti atinge scopul.

Citeste si: Din nou, animal print!

Daca pui accent pe designul spatiilor de relaxare in aer liber, iti oferim cateva sugestii. De exemplu, poti sa optezi pentru un perete de exterior curbat, o pergola arcuita sau o bancheta arcuita.

Loading...

Comentarii

Newsletter