10 modalitati stylish de utilizare a colturilor in living

27 octombrie 2015 , 1604 afisari

De multe ori, amenajarea colturilor pare o actiune complicata chiar si pentru designeri. Motivul nu este dat de faptul ca ar reprezenta locuri mai greu de decorat, ci mai degraba greu de asortat cu restul incaperii.

Numarandu-se printre cele mai mari incaperi ale unei locuinte, livingul este cel mai permisiv in ceea ce priveste posibilitatile de decorare. Atunci cand peretii nu sunt acoperiti complet cu mobilier, colturile raman spatii complet “moarte”.

Citeste si: Colturile au potential cand ai idei destepte!

Din fericire, aceste locuri pot fi amenajate si utilizate in diverse moduri. De exemplu, zona de relaxare poate fi amenajata in coltul livingului, daca acesta este suficient de mare. De asemenea, un colt al livingului poate fi transformat in coltul de lectura. Un dulap sau cateva rafturi cu carti, un fotoliu, un taburet si o lampa de podea sunt suficiente pentru a transforma acest loc intr-un colt de lectura relaxant.

Coltul reprezinta un loc ofertant si pentru amenajarea biroului. In acest caz, trebuie ales un model de birou pe colt pentru a valorifica mult mai bine spatiul disponibil. Oricum, puteti merge si pe varianta clasica, mai ales daca aveti un mobilier mai putin voluminos.

Citeste si: Cum poti decora coltul unei camere

Chiar daca exista tendinta ca semineul sa fie montat la mijlocul unui perete sau in centrul camerei, un impact vizual puternic il poate avea si amplasat in coltul livingului.

In apartamentele mici de bloc, colturile pot fi utilizate pentru amplasarea unor corpuri de iluminat spectaculoase (lampi de podea cu design inedit), pentru expunerea obiectelor de arta, a colectiilor preferate etc.

In galeria foto veti descoperi si alte idei interesante de utilizare si decorare a colturilor.

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter