Un apartament tineresc și simpatic amenajat în culori neutre

28 noiembrie 2016 , 1915 afisari

Când nu știi cum să îți (re)amenajezi locuința, cel mai indicat este să soliciți sprijinul unui designer de interior. Astfel, vei fi scutit de cheltuieli inutile, dar și de timp irosit.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Însă înainte de toate este necesar să îți dai seama cum vrei să fie viitoarea amenajare și care îți sunt prioritățile și nevoile reale. Dacă nu ai nicio idee clară, te poți inspira din proiectele disponibile pe Internet și să realizezi o arhivă cu imaginile cele mai reprezentative.

Nouă ne-a atras atenția acest apartament decorat de Juliya Butova, un designer de interior care mizează în proiectele sale pe simplitate și utilitate. Ți-l oferim ca exemplu deoarece încorporează cam tot ce are nevoie un cuplu tânăr. Interiorul este modern, tineresc, în culori plăcute și dotat cu multe spații de depozitare.

Oglinzile din hol creează senzația că încăperea este mai mare. Livingul are un design compact, luminos și elegant. Aici, designerul se axează pe elemente de decor cu linii simple și jonglează cu diverse tipuri de texturi și nuanțe naturale.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Zona de dinning și bucătăria păstrează culorile calde ale livingului, dar și acea notă de simplitate elegantă și rafinament. Plantele verzi, așezate în ghivece, completează perfect decorul, revigorând atmosfera. 

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

În dormitor, corpurile de iluminat excentrice se îmbină perfect cu verdele plantelor naturale, dar și cu materialul draperiilor, oferind încăperii un aer proaspăt și primitor.

De fapt, plantele naturale sunt prezente peste tot, acestea fiind conectate la elementele de design pentru a păstra aspectul fresh al locuinței. 

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

În camera copiilor, Juliya Butova celebrează simplitatea prin idei de amenajare care totodată îi pun în valoare stilul ludic, reușind să impresioneze prin naturalețe și echilibru.

Carpeta din baie atrage atenția prin designul deosebit, în același stil fiind realizat și covorul din living – circular, cu aspectul unei funii rotite în jurul axei proprii. 

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

De remarcat în acest apartament este mobilierul simplu, cu aspect glossy, compartimentat în așa fel încât spațiile de depozitare să nu fie la vedere. Acest tip de mobilier este ideal în apartamentele mici pentru a le ajuta să își mențină un aspect aerisit.

Pentru mai multe imagini cu detaliile amenajării accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern
Loading...

Comentarii

Newsletter