Solutii simpatice si practice de amenajare a unei garsoniere

14 martie 2016 , 2430 afisari

De cele mai multe ori, chiriasii si cuplurile tinere aleg sa locuiasca in apartamente mici. Solutia este foarte buna din punct de vedere economic, iar confortul poate fi asigurat printr-o amenajare inteligenta a spatiului.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Atunci cand e vorba de o garsoniera, lucrurile par ceva mai complicate, avand in vedere ca o singura camera trebuie sa integreze toate sau aproape toate functiunile. Dar solutii exista.

De exemplu, in apartamentul din imagini este o placere sa locuiesti. Interiorul reuneste 3 cerinte esentiale de amenajare a spatiilor mici: lumina naturala, culori deschise (si mult alb), compartimentare versatila.

Chiar daca amenajarea este realizata in regim open-space, zona de zi este separata de cea de noapte printr-un perete din gips-carton, care asigura intimitate, dar ocupa mai putin spatiu decat un perete obisnuit. Acest perete joaca si rolul de suport pentru tv, care, fiind de tip pivot, poate fi utilizat in ambele spatii, living si dormitor.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

In living, in locul unui tablou, a fost montata o oglinda, care ajuta la amplificarea vizuala a spatiului. Mobilierul alb si modern mentine un aspect aerisit.

Daca locuiti intr-o garsoniera de aproximativ 25 de mp pe care urmeaza sa o amenajati, acest interior poate fi o buna sursa de inspiratie.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Sursa foto: www.homedit.com

Loading...

Comentarii

Newsletter