Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

18 februarie 2016 , 2783 afisari

Influentele scandinave s-au extins in fiecare domeniu, de la arta vizuala si tipografie la arhitectura, design interior si mobilier. Versatilitatea interioarelor scandinave i-a inspirat pe designeri, folosindu-le ca surse de inspiratie pentru amenajarea spatiilor mici, cum este si apartamentul din imagini.

Citește si: Apartament mic, dar cu multa personalitate

Unul dintre atuurile stilului scandinav este ca poate fi adoptat in aproape orice tip de locuinta, de la case mari si pana la cele mai mici garsoniere. Acest apartament tip studio integreaza trasaturile stilului scandinav, insa se distinge prin culoare si o multime de teme naturale.

Citește si: Aranjament tematic din plante

Depozitarea inteligenta ajuta ca lucrurile sa fie pastrate in ordine, iar aceste piese de mobilier au un aspect natural si cald. In spatele acestor solutii de stocare adorabile se afla un perete acoperit cu un print de ziar supradimensionat.

Nu orice element decorativ este de inspiratie scandinava. Oglinda poarta semnatura designerului francez  Jacques Adnet, iar scaunele sunt de la Fabio Bortolani.

Citește si: I love pink!

Bucatarie este mica, practica si foarte homey. Borcanele cu condimente si alimentele pastrate pe rafturi deschise reprezinta de fapt o modalitate de a adauga culoare si caracter acestei functiuni.

Citește si: Top 10 bai contemporane. Sunteti curiosi sa vedeti cum arata?

In bucatarie, schema de culori se compune din alb-rosu-negru. Imprimeul covorului se regaseste in multe creatii de design nordice.

Sursa foto: www.home-designing.com

Citește si: 10 bucatarii fermecatoare in nuante de verde
Loading...

Comentarii

Newsletter