Melanj de stiluri si teme decorative intr-un apartament de 56 de mp

04 martie 2016 , 1601 afisari

Acest apartament se remarca prin designul modern, detaliile industriale si accentele energice de rosu care vorbesc prin fiecare detaliu decorativ si care asigura personalitate casei.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

De altfel, culorile au fost si punctul de plecare in amenajarea interiorului. Rosul este o tema decorativa rara deoarece se lucreaza greu cu ea, insa in acest apartament a fost distribuita uniform si completata cu alte culori tari, cum ar fi albastru inchis.

Dungile, zigzagurile si patternurile geometrice ii ofera acestui spatiu minimalist un plus de vivacitate. Modelele geometrice servesc si ca o contrapondere la detaliile indraznete rosii. Mobilierul are un design epurat si a fost aranjat simplist, insa compozitia este detaliata si incredibil de bine planificata.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Peretii zonei de zi cu aspect industrial sunt vitregiti de opere de arta, insa acestea nu lipsesc din amenajare. Lucrari moderne de arta sunt expuse pe diverse suprafete, cum ar fi rafturile deschise, oferind personalitate si luminozitate unor zone obscure.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Accentele de rosu sunt mai mult decat o tema decorativa. Acestea ajuta sa atraga atentia asupra caracteristicilor distinctive ale elementelor de decor. 

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Cu toate ca tema industriala este puternica, in amenajare exista elemente care ofera confort, caldura si un aspect casual, cum ar fi poufurile din dormitor si hol.

Bucataria reprezinta un mix de stiluri (modern, minimalist, industrial) redate prin elemente in culori contrastante: alb, negru, gri si rosu. Aceasta incapere ne arata ca putina culoare poate transforma orice utilitate a casei intr-un element de decor, cum ar fi caloriferul.

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Materialele sic si culorile de accent luminoase creeaza in dormitor o atmosfera confortabila si primitoare. Lampile de inspiratie industriala au fost proiectate de Pio Manzù si Achille Castiglioni si au fost denumite Parentesi (cu referire la tubulatura curbata, care permite deplasarea dispozitivului). 

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

In timp ce peretele din spatele patului este minimalist si finisat cu caramida vopsita in alb, cealalta parte a camerei face o impresie mai puternica prin detaliile colorate pe un fundal negru mat.

Citește si: Cămin cozy, cu piese rare, dintr-o şură bănăţeană

In baie, prin placile de mozaic rosii se continua tema culoare, prezenta in celelalte incaperi.

Acest apartament a fost amenajat de designerul Nika Vorotyntseva pentru o femeie tanara.

Citește si: Un apartament în care toate camerele sunt amenajate în stiluri diferite
Loading...

Comentarii

Newsletter