Idei de amenajare pentru apartamente sub 30 de mp. Partea I

11 ianuarie 2016 , 2998 afisari

Designerii de interior sunt familiarizati cu paradoxurile locuintelor mici, in care constrangerile legate de spatiu nu fac decat sa le sporeasca creativitatea. In randurile urmatoare va prezentam primul apartament sub 30 de mp si modul in care a fost amenajat.

Decorul din imagini este opera designerului Yulia Baranova. Prin acest apartament, Yulia ne ofera un concept de amenajare dulce si elegant, axat pe alb, gri si nuante naturale ale lemnului. Accentele luminoase denota flexibilitate in proiectare: un interior poate fi decorat in asa fel incat sa se preteze la orice stil arhitectural.

Citeste si: Decor captivant intr-un apartament de 29 de mp

Caracteristica cea mai impresionanta a acestui interior este patul etajat. Profitand de tavanele inalte ale locuintei, designerul a amenajat dormitorul la nivelul superior, eliberand spatiu pretios la sol. Chiar si scarile de acces catre pat contin spatii de depozitare.

Aceste solutii de stocare elimina necesitatea integrarii unor dulapuri suplimentare, astfel ca interiorul pastreaza un aspect minimalist, elegant si aerisit. Motivele geometrice completeaza decorul, dar a-i oferi prea multa “incarcatura” vizuala.

Citeste si: Apartament de 29 mp - solutii de design interior

In ciuda spatiului restrans, biroul este incapator, foarte bine compartimentat si dotat, de asemenea, cu spatii de depozitare. Cele trei randuri de rafturi acopera nevoile de depozitare a cartilor. O sina de protectie draguta ofera stil si stabilitate raftului de jos.

Dulapurile verzi cu finisaj lucios adauga o pata de culoare in designul bucatariei. Restul incaperii este amenajat in alb, pentru a scoate in evidenta cateva elemente de decor si fereastra.

Citeste si: 20 de solutii de amenajare pentru apartamente mici

Daca locuiti intr-un spatiu mic, va puteti inspira din aceasta amenajare pentru a gasi cele mai potrivite solutii de utilare si organizare a spatiului. Succes!

 

Loading...

Comentarii

Newsletter