Idei de amenajare pentru apartamente sub 30 de mp. Partea a II-a

12 ianuarie 2016 , 1212 afisari

Designerii de interior sunt familiarizati cu paradoxurile locuintelor mici, in care constrangerile legate de spatiu nu fac decat sa le sporeasca creativitatea. In randurile urmatoare va prezentam cel de-al doilea apartament sub 30 de mp si modul in care a fost amenajat.

Proiectul de amenajare al acestui apartament studio a fost realizat de designerul Yelena Potemkin conform cerintelor clientului. Acesta si-a dorit un interior elegant si functional, amenajat cu un buget modest, cu intentia de a obtine acel camin pe care oricine si-ar dori sa il inchirieze.

Citeste si: Decor modern intr-un apartament mic

Ocupand o suprafata de 29 de mp (fara a lua in calcul balconul), apartamentul a fost utilat cu mobilier simplu pentru a mentine senzatia de spatiu. Pe de alta parte, paleta neutra de culori si solutiile de stocare inteligente ofera suficient spatiu unui chirias pentru a explora diferite teme decorative.

Combinatia negru-crom se potriveste perfect cu tavanul din beton in stil industrial. Accentele verde pal sunt mai suave si indulcesc atmosfera rece creata de materialele de influenta industriala.

Citeste si: Stil industrial intr-un apartament din Budapesta

Intr-un interior simplu nu trebuie sa lipseasca flerul decorativ. Pictura moale in acuarela completeaza decorul, dar formeaza totodata un contrast puternic cu peretele din beton. Corpurile de iluminat cu design geometric ofera acel touch modern si masculin in amenajare.

Bucataria se distinge printr-un volum negru mat, care ascunde in interiorul sau baia. Vizavi, unitatea de depozitare reprezinta un excelent loc de tranzit.

Citeste si: Cum creezi un decor in stil industrial

Loading...

Comentarii

Newsletter