Gradina verticala intr-un apartament mic

27 ianuarie 2016 , 2630 afisari

Un apartament mic si functional este perfect pentru persoanele care locuiesc in orase mari. Avem exemplul acestei locuinte care propune elemente de design ingenioase.

Proiectul de amenajare, realizat de Zooi Design, combina culori si materiale naturale, puse in evidenta cu ajutorul unui fundal luminos. In acest cadru, au fost introduse plante naturale, iar gradina verticala din living reprezinta mai mult decat un element de design. Pe langa rolul decorativ, mini gradina cu frunze verzi serveste ca un filtru care produce oxigen proaspat.

Citeste si: Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

Amenajarea se remarca si prin modul in care sunt imbinate elementele moderne cu cele traditionale. De exemplu, unele elemente decorative au fost achizitionate din pietele de vechituri si convertite in obiecte interesante, care compun un decor atragator.

La nivel cromatic, se remarca o asociere interesanta de alb, negru, gri si nuante naturale ale lemnului. Ca si accente de culoare sunt folosite galbenul si verdele, care se completeaza reciproc la fel ca si echivalentele lor naturale (lemons si limes). 

Citeste si: Idei inspirate intr-un apartament personalizat

Loading...

Comentarii

Newsletter