Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

25 mai 2015 , 2391 afisari

Sa obtii maximum de functionalitate fara sa afectezi designul pare o cerinta greu de indeplinit intr-o locuinta mica. Dar iata ca nu este imposibil. Avem ca exemplu acest apartament.

Echipa de la Grits Creative Group ofera solutii de amenajare pentru spatii mici de-a dreptul surprinzatoare. Se pare ca designerii acestei companii manipuleaza cu abilitate fiecare colt al unei locuinte pentru a „stoarce” fiecare picatura din potentialul ei.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

Dovada sta acest mic apartament din orasul ucrainean Lviv, amenajat pentru un tanar cuplu creativ.  In ciuda suprafetei reduse, de 40 de metri patrati, designerii au obtinut un spatiu de locuit inteligent, deopotriva functional si atractiv.

Citeste si: Un apartament mic, dar foarte bine amenajat

Conceptul de amenajare are la baza ideea de spatii unitare, practice si fluide. De exemplu, in loc sa restrictioneze designul prin o multime de pereti, designerii au apelat la suprafete transparente pentru a obtine spatii fluide. Avem ca exemplu peretele din sticla care separa livingul de dormitor. Acesta din urma este delimitat subtil si cu ajutorul pardoselii, care e cu 2 trepte mai inalta decat cea a zonei de zi.

Citeste si: Amenajare ingenioasa a unui apartament de 45 de mp

Astectul unitar al apartamentului este obtinut cu ajutorul materialelor, texturilor si culorilor. Amenajarea capata „greutate” si prin jocurile optice obtinute prin intermediul modelelor geometrice.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter