Decor relaxant, în culori naturale

30 noiembrie 2016 , 1140 afisari

Finisajele joacă un rol crucial în amenajarea unei locuinţe. În funcție de atmosfera pe care vrei să o obții, vei alege materiale reci (piatră, ciment etc.) sau calde (lemn, fibre naturale etc.).

Dintre materialele de finisaj, lemnul este cel mai „prietenos”. În ton cu acest material sunt textilele naturale: bumbac, in, cânepă etc. Aceste țesături sunt deseori utilizate de designerul de interior Juliya Butova pentru a crea echilibru în decor și efecte vizuale plăcute. Acest apartament este cel mai relevant exemplu în acest sens.

Bucătăria și zona de dinning din acest apartament decorat de ea sunt luminoase, iar accentele de lemn natural sunt completate de draperii texturate și de scaune cu forme inedite. 

În living remarcăm o cromatică naturală. Designul mobilierului permite depozitarea obiectelor astfel încât spațiul să nu devină aglomerat. Compartimentarea eficientă este vizibilă și în camera copiilor, unde predomină formele simetrice și mobila minimalistă cu dulapuri din lemn și sertare amplasate sub pat.

În living decorul este mai jucăuș. Un perete texturat se înalță în spatele canapelei, în vreme ce lampa în forma unei crengi pune în valoare decorul. Covorul moale întărește senzația de relaxare și se îmbină perfect cu decorul. 

În această perioadă simți ca ai nevoie de căldură mai mult ca oricând, dar și de confort în casa ta. Culorile tomnatice și elementele naturale de decor transformă locuința, creând o atmosferă caldă și primitoare.

Pentru mai multe imagini cu amenajarea accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter