Decor modern cu influente pop-art in apartamentul unui artist

25 februarie 2015 , 1644 afisari

Prin toate detaliile decorative, acest apartament reflecta simtul estetic dezvoltat al proprietarului. Fundalul alb, piesele de mobilier inspirate din stilul pop-art si obiectele decorative personalizate compun un decor modern, elegant si luminos.

Apartamentul apartine fotografului si graphic designerului Alvaro Lumbreras. Artistul a facut o mica pauza de la munca sa de creatie pentru a amenaja acest spatiu in acord cu personalitatea lui. Alvaro a asemanat acest interior ca o bucata alba de canvas, pe care trebuie sa adauge forme si culori care sa se armonizeze intre ele.

Designul este curat, simplu, usor minimalist. De exemplu, peretii sunt decorati sumar, cu cateva tablouri discrete (cu exceptia celui din dormitor), insa atmosfera nu e nici pe departe rece. Piesele de mobilier tapitate, accesoriile si obiectele decorative coloreaza si anima decorul.

Fiecare incapere are personalitatea ei. De exemplu, in living, balansoarul si obiectele decorative dau o nota sofisticata decorului. Bucataria are la baza un design la fel de simplu, dar atrage prin mobilierul violet, care contrasteaza placut cu albul peretilor. 

Loading...

Comentarii

Newsletter