Decor captivant intr-un apartament de 29 de mp

03 septembrie 2015 , 3267 afisari

Amenajate inteligent, locuintele mici sunt ca niste bijuterii: frumoase si tentante. Avem exemplul acestui apartament care masoara doar 29 de mp.

Gratie culorilor fresh utilizate in amenajare, apartamentul este vesel, luminos si racoros. Culorile deschise si lumina naturala fac spatiul sa para mai mare decat este in realitate.

Amenajarea a fost realizata de Anton Grishin. In proiectul de design, decoratorul a propus utilizarea si valorificarea fiecarui colt in asa fel incat sa evite aspectul aglomerat. Dupa cum se poate remarca si din imagini, unitatile de stocare sunt aproape invizibile.

Citeste si: Solutii inteligente de amenajare a unui apartament de 32 de mp

In living, nuantele de bleu si galben creeaza o atmosfera vesela de vara. Piesa de arta de pe perete se asorteaza perfect cu celelalte elemente decorative. Pe peretele opus, colectia de carti de pe etajera din metal ofera acea pata de culoare necesara.

Masa de dining reprezinta o continuare a mobilierului de bucatarie, economisindu-se astfel putin spatiu. Mobilierul de bucatarie (intr-o nuanta naturala a lemnului) este in ton cu piesa de mobilier din living. In schimb, blatul de lucru este alb, sincronizandu-se cu masa de dining.

Citeste si: Amenajare ingenioasa a unui apartament de 45 de mp

Peretele fals din living ascunde de fapt cablurile TV. Pe peretele opus, sub tavan, au fost montate corpuri de mobilier albe, aproape insesizabile in decor. Pe partea de dedesubt a dulapurilor sunt incastrate corpuri de iluminat.

Un dulap de haine cu usi glisante a fost amenajat pe latura unui perete mic din hol, care permite depozitarea a numeroase lucruri. Tinute la vedere, aceste obiecte (genti, valize etc.) ar fi devenit inestetice in decor.

Citeste si: Design inedit intr-un apartament de 40 de mp

Un concept de amenajare inteligent s-a folosit si in baie. Usa din sticla a cabinei de dus amplifica vizual spatiul. Lavoarul suspendat ofera, de asemenea, senzatia de spatiu. Un televizor rezistent la apa montat in perete ofera posibilitatea utilizatorilor sa asculte stirile sau emisiunea preferata in timp ce folosesc baia.

Citeste si: Amenajarea unei garsoniere: compartimentare inteligenta si culori deschise

Loading...

Comentarii

Newsletter