Cum poate fi amenajat un apartament de 36 de mp

06 ianuarie 2015 , 4162 afisari

Confort si bun-gust intr-un spatiu foarte mic? Se poate. Apartamentul din imagini detine o suprafata de numai 36 de metri patrati. Dezamagitor la prima vedere, insa decoratorii au mers pe ideea ca si spatiile mici pot fi frumos amenajate.

Cea mai mare provocare in amenajarea locuintei a constat in integrarea mobilierului necesar, fara ca interiorul sa isi piarda aspectul aerisit. Rezultatul final ne arata ca scopul a fost atins.

De regula, dormitoarele din apartamentele mici nu mai permit si includerea unor spatii de depozitare. In acest caz, proprietarii au gasit o solutie ingenioasa la aceasta problema. Dormitorul dispune de un spatiu de depozitare in perete (asa cum vezi in filme), iar spatiul a permis si instalarea unui mic semineu.

Acest apartament integreaza pe o suprafata mica toate functiunile. Fiecare spatiu foloseste o idee de depozitare foarte practica si flexibila (cu utilizari diferite pe timpul zilei, respectiv, pe timpul noptii).

Ideea de baza este sa creezi un ambient luminos si aerisit. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea nonculorii alb in aproape orice incapere. Urmeaza aceasta idee de amenajare daca beneficiezi de un spatiu limitat.

Loading...

Comentarii

Newsletter