Apartament modern, simplu şi practic

05 decembrie 2016 , 1329 afisari

Modul în care un designer de interior poate jongla cu forme, culori și dimensiuni când decorează o locuința este întotdeauna fascinant.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Designerul Juliya Butova a experimentat cu o paletă cromatică îndrăzneață pentru a crea accente în acest apartament în care mobilierul simplu se îmbină elegant cu tonurile naturale.

Oranjul și galbenul fuzionează excelent cu turcoazul și verdele lime, atât în dormitor cât și în living, intensitatea fiecărei culori fiind domolită de lumina naturală care pătrunde în încăperi, dar și de fundalul neutru al decorului. 

În living, culorile vii se îmbină armonios atât în formele geometrice care compun designul carpetei, cât și în setul de perne așezate pe canapeaua albă. Două măsuțe rotunde în stil trepied, alături de un scaun supradimensionat care pare să invite la relaxare, desăvârșesc designul geometric.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

De remarcat este că draperiile joacă un rol important în jocul cromatic propus de Butova, materialul completând perfect ferestrele largi care permit luminii să dinamizeze spațiul.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Într-unul dintre dormitoare, combinația de albastru și galben completează foarte bine tonurile de gri și alb. Pardoseala cu aspect de lemn natural este parțial acoperită cu o carpetă îmblănită bej care trimite spre șifonierul înalt, compartimentat eficient. Deși designerului îi place să jongleze cu texturi, forme și culori, confortul rămâne prioritar pentru ea indiferent de stilul amenajării.

Chiar dacă poate crea unghiuri îndrăznețe și structuri complexe de design, Butova nu exagerează în privința expunerii unor elemente de decor, rămânând în sfera simplității și a eleganței implicite. 

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Pentru o vizualizare completă a apartamentului accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter