Apartament glamour in Ibiza

19 noiembrie 2014 , 1649 afisari

Daca vreti sa va amintiti chiar si pentru cateva clipe de vara si de locurile exotice in care v-ati petrecut vacantele, aruncati o privire peste aceste imagini: un apartament fermecator, cu terasa superba, amenajata cu plante exotice, ce face deliciul serilor romantice in doi.

Acest apartament, ce atrage prin elementele moderne si glamour deopotriva, reflecta stilul de viata luxos al proprietarului - Christian Audigier, celebru stilist francez, creatorul brandului Ed Hardy.

Apartamentul este situat intr-o frumoasa cladire de pe insula Ibiza, beneficiaza de o terasa generoasa, ce ofera o vedere de ansamblu a imprejurimilor.

Interiorul a fost amenajat in stil modern, cu multe accente glamour. Mobilierul si accesoriile sunt scumpe si elegante. Asocierea a diverse accesorii cu suprafata pufoasa, lucioasa si mata ofera decorului un aer cochet si sofisticat. Zona de zi este de tip open-space, cu iesire catre terasa.

De acelasi privilegiu se bucura si dormitorul, care este deschis complet catre terasa, oferindu-i proprietarului o priveliste fermecatoare.

Loading...

Comentarii

Newsletter