Apartament cu un perete interior retractabil

05 ianuarie 2016 , 1682 afisari

Apartamentul din imagini ofera exemplul perfect de layout de interior inteligent. Acest layout a fost creat de echipa de la Fertility Design pentru un cuplu tanar.

In proiectele lor, designerii de la Fertility Design experimenteaza introducerea unui element inedit in inima casei, si anume usile din sticla retractabile (sau peretii retractabili). Aceasta solutie vine nu doar cu scopul de a delimita functiunile, ci si pentru a oferi proprietarilor liniste si intimitate in anumite momente ale zilei.  

Citeste si: Apartament modern, ordonat si functional

In acelasi timp, un perete retractabil iti ofera posibilitatea de a te bucura de un spatiu liber, care curge in plan deschis, atunci cand iti doresti.

In acest apartament, peretele retractabil ofera o bariera in jurul zonei de office, pentru momentele in care este necesara o concentrare totala. Astfel persoana care lucreaza/studiaza este protejata de tumultul familiei (din living, bucatarie, dining etc.).

Citeste si: Cum separi sau maschezi bucataria intr-un open-space

Prin introducerea unor culori neutre similare in toata amenajarea, designerii au obtinut un interior cu aspect unitar. Efectul de continuitate este obtinut si prin pardoseala. Designerii au folosit acelasi tip de parchet din lemn in tot apartamentul. Astfel, se accentueaza senzatia de spatiu unitar si fluid.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter