Apartament cu pereti interiori din sticla

12 octombrie 2015 , 2024 afisari

Acest apartament a fost a amenajat pentru un cuplu de artisti. Fara indoiala, amenajarea reflecta spiritul lor nonconformit si inclinatiile artistice.

Planul deschis al pardoselii este “rupt” de pereti din sticla, care ofera intimitate atunci cand este necesar, dar pastreaza spatiile aerisite. Totodata, peretii din sticla completeaza designul, oferindu-i o nota de originalitate.

Citeste si: Amenajare personalizata pentru un burlac

Culorile inchise folosite in amenajare amintesc de o zi de toamna trista. Cu siguranta, acesta este motivul pentru care locuinta a fost descrisa ca avand un “brutalism moale”. Unul dintre peretii din living arata precum scoarta care se desprinde de pe un copac muribund, in timp ce o canapea intr-o nuanta de portocaliu ars face aluzie la ultimele frunze care cad.

Citeste si: Amenajare minimalista intr-un apartament cu 2 camere

Designul simplu si elegant face apel la minimalism, chiar daca interiorul nu este amenajat exclusiv in acest stil. Atmosfera rece pe care o creaza materialele reci si culorile inchise este incalzita de nuantele naturale ale lemnului, de plante si accentele de culoare introduse prin mici elemente decorative.

Loading...

Comentarii

Newsletter